Ebben a cikkben megismerheti a systeme.io korlátozási folyamatát, és azt, hogy mi történik a fiókjával, ha korlátozás alá kerül.
Minden systeme.io csomag meghatározott számú Kapcsolatok kezelését teszi lehetővé a felhasználó számára.
Az egyes előfizetési csomagok által kínált funkciók megtekintéséhez kattintson ide.
Két olyan eset van, amikor korlátozások léphetnek életbe:
1. Az előfizetési csomagban meghatározott Kapcsolatok számának túllépése
Ezen limitek túllépése esetén a fiókja korlátozás alá vonható.
2. Funkciólimitek túllépése csomagváltás után
Ez az alábbi esetekben fordulhat elő:
Az aktuális előfizetése és a csomaglimitjei ellenőrzéséhez lépjen a következő helyre: Profilkép > Settings > My plan.
Javasoljuk, hogy tegye meg a szükséges óvintézkedéseket a korlátozás előtt, hogy elkerülje az új lead-ek vagy eladások elvesztését. A Kapcsolatok listájának méretének figyelése és az alábbi lépések követése segíthet elkerülni a szolgáltatás megszakadását.
Amikor túllépi a csomaglimitjeit, elindul egy korlátozást megelőző folyamat, amely értesíti a felhasználót, és időt biztosít a beavatkozásra a korlátozások alkalmazása előtt.
E folyamat során:

Ez a korlátozás előtti időszak lehetőséget ad arra, hogy az alábbi műveletek egyikével elkerülje a korlátozási folyamatot:
Frissítés magasabb csomagra
Ez növeli a Kapcsolatok limitjét és az elérhető funkciókat. Az elérhető csomagok megtekintéséhez kattintson ide.
Ha az elérhető opciók egyike sem felel meg jelenlegi igényeinek, kérjen segítséget az ügyfélszolgálattól.
Az elérhető funkciók limiteinek túllépése esetén:
A felesleges tételek egyszerű azonosításához lépjen a Profilkép > Settings > My plan menüpontba. A csomaglimit feletti tételek piros színnel jelennek meg az előfizetési összesítő táblázatban az egyszerűbb beazonosítás és eltávolítás érdekében.
A Kapcsolatok limitjének túllépése esetén:
El kell végeznie az e-mail lista tisztítását, ahogy azt ez a cikk ismerteti. Ha azonban nincsenek inaktív kapcsolatai, más szempontok alapján is törölhet Kapcsolatok közül ezen cikk utasításait követve.
Ha a negyedik napig nem történik intézkedés, a korlátozási folyamat automatikusan aktiválódik.
Az előfizetési csomagtól függően két forgatókönyv létezik:
A fiók korlátozása után a fiókja egyes funkciói letiltásra kerülnek:
Automatizációk
Fontos: Vegye figyelembe, hogy a napok számlálása a drip ütemezésben a fiók korlátozása alatt is folytatódik. Ez azt jelenti, hogy ha késleltetés van beállítva a leckék között, a korlátozási időszak beleszámít a következő lecke megjelenésének időpontjába.
A rendszer automatikusan frissíti az előfizetést a következő elérhető szintre a folyamatos szolgáltatás biztosítása érdekében.
Ha ez az automatikus frissítés megtörténik, és Ön vissza szeretne térni az eredeti csomagjához, először el kell távolítania a többlettartalmat. Amint a fiók ismét a limiteken belül van, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a visszaváltás igényléséhez.
Megjegyzés: A tartalom nem törlődik automatikusan a fiók korlátozásakor. Ha azonban 6 hónapig nem történik bejelentkezés vagy aktivitás, a Termékek és tartalmak véglegesen eltávolításra kerülhetnek.
Utolsó frissítés: 2026. február 6.