Ezen az oldalon megtudhatja, hogyan törölheti néhány vagy összes kontaktját, ami hasznos lehet, ha el kell távolítania az elavult vagy nem használt kontaktokat, hogy listáját rendszerezetten tartsa.
Amire szüksége lesz a kezdéshez:
Az összes kontakt törlése
Kattintson a Kontaktok (1) menüpontra a CRM menüben.

Ezután kattintson az Összes kijelölése (2) gombra a teljes kontaktlista kiválasztásához, majd kattintson a Törlés (3) gombra.


Több kontakt törlése
Használja a szűrők egyikét a kontaktok csoportosításához (pl. „címke”, „hozzáadás dátuma” stb. alapján).
Például, ha az összes „Lead” címkével ellátott kontaktot törölni szeretné, válassza ki a Címke szűrőt (5), majd válassza ki a Lead (6) lehetőséget a címkék listájából.

Most már csak a Lead címkével rendelkező kontaktok fognak megjelenni a listában.
Kattintson az Összes kijelölése (7) gombra a teljes lista kiválasztásához. Ezután kattintson a Törlés (8) gombra.

Kattintson a Megerősítés (9) gombra a kijelölt kontaktok törléséhez.

Törölt kontaktok visszaállítása
Egy törölt kontakt visszaállításához kattintson a Nemrég törölt (10) lehetőségre a Kontaktok oldalon.

A törölt kontaktok tárolójában látni fogja a nemrég törölt kontaktok listáját, a törlés dátumával, az eltávolítás módjával és a végleges törlés várható dátumával együtt.
Manuálisan is kiválaszthatja a visszaállítani kívánt kontaktokat (11), vagy használhatja a bal oldali szűrőket a könnyebb megtalálásukhoz (12). Ezután kattintson a Visszaállítás (13) gombra.

Megjegyzés: A törölt kontaktokat 30 napig őrizzük meg a végleges eltávolítás előtt.
Utolsó frissítés: 2025. december 17.