Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan adhat automatikusan hozzáférést ügyfeleinek a közösségéhez, miután vásárlást hajtottak végre.
A kezdéshez a következőkre lesz szükséged:
A közösség hozzáadása a megrendelőlaphoz
Az értékesítési tölcséredben válaszd ki a Megrendelőlap lépést. A „Choose offer type” alatt válaszd a Digitális termék opciót (1). Kattints a plusz (+) ikonra (2) egy új digitális termék létrehozásához.
Kattints a plusz (+) ikonra (3) egy erőforrás hozzáadásához.
Válaszd ki a Közösségek (4) lehetőséget az erőforrás típus legördülő menüből.
Ezután kattints a Közösség kiválasztása (5) gombra, és válaszd ki azt a közösséget, amelyhez hozzáférést szeretnél adni.
Végül kattints a Mentés (6) gombra a módosítások elmentéséhez.
Ne feledd: az ajánlathoz először hozzá kell adnod egy árcsomagot, mielőtt értékesítenéd. További részletekért olvasd el ezt a cikket: Hogyan hozd létre és állítsd be az árcsomagot.
Megjegyzés: Ha egy vásárló lemondja az előfizetését, automatikusan elveszíti a hozzáférést a közösséghez. Ugyanígy, ha egy egyszeri vásárlást visszatérítenek, a hozzáférés azonnal megszűnik.
Utolsó frissítés: 2026. április 28.